Kitsch 8 (2003)

by Kitsch

supported by
/
1.
Aurora 04:06
Aurora, hi ha un nen que plora perquè té un home amagat a dins. Aurora, és una dura prova tastar la droga del desencís. Aurora, hi ha un nen que plora perquè s'enyora del paradís. Aurora, és una dura prova vetllar tot sol fins la mitjanit. Vol tornar a la vora, vol tornar al costat, vol tornar a la vida, vol tornar al teu braç. Vol tornar a la vora, vol tornar al costat d'allò que ell s'estima i que no ha oblidat
2.
Desdeny 04:04
He pintat de vermell el teu oblit i he guardat el meu goig dins d'una capsa i al calendari he afegit la data del dia que he de tornar-me boig. M'ha semblat sentir veus dins del meu cap dient que ja fa temps vas enganyar-me. No sé si mai t'ho podré perdonar, per bé que tu no en perdis l'esperança. Cada instant podria semblar un any i el més difícil esdevenir ara. Qui et pot negar que dins la seva cara no amaga en realitat la d'un estrany? Sovint no hi ha perquès, no hi ha favors, només uns quants porucs batecs del cor recordant-nos feixucs a cada toc que som només fets de pols animada. Quantes indignitats fan necessari un crim? Quanta misèria forma una desgràcia? Quantes desil·lusions abans del cop de gràcia? Què hi ha que sigui més amarg que el dol?
3.
Desori 04:19
Ella viu aquí, ella viu amb mi. Ella viu aquí, ella viu per a mi. Llegeix les flors del mal i planta pensaments al meu jardí. Ella seu aquí, seu al meu costat. Ella em mira a mi i somriu d'amagat. Escombra el meu neguit i al sofà em desfà enmig d'un sospir. Ella viu aquí, ella viu amb mi. Ella viu aquí, ella viu per a mi. Llegeix les flors del mal i planta pensaments al meu jardí. Germana paranoica, d'ulls d'esparver guillat, teus són l'odi i l'eufòria, teus els codis trencats. Germana esquizofrènica, full d'inefable tall, teves són les teories i teus els desenganys. I meus són els retrets enmig d'aquest combat, que has revestit de fòbia el teu germà atrapat. Reina de les angúnies i dels monstres que has creat, avui t'he fet justícia i per fi t'he destronat.
4.
Deixeu-me en pau, deixeu-me blau. El meu camí no és existir, no és decidir. Deixeu-me estar, deixeu-me cridar. Bé impassible o bé exaltat. Deixeu-me en pau, deixeu-me blau, que no existeix la veritat. Deixeu-me sol, oblideu-me tots, que jo no sóc ni mai no he estat. La meva realitat no té necessitats. La meva realitat és indefensa. D'una manera intensa, la revolta m'allibera. D'una manera intensa, no em puc parar.
5.
Un sol home, un sol camí. Petjades queden enrere, al camí que hi ha al darrera. Petjades que marquen la distància que hi ha entre tu i jo. Un sol home, un sol destí. Petjades queden enrere, al camí que enlloc em porta. Petjades que marquen la distància que hi ha entre tu i jo.
6.
El bell monstre vomita un riu de rellotges, joies, ganivets de plata i sang de coure. El pas del temps, problemes i ampolles de whisky, Perfums, fulles d'afaitar, insectes, líquids i martells. Potes de delicats ocells, peces de màquina cromades, dents, cabells, bateries de cuina i cranis, ruïnes del nostre temps. Refulgents llaunes de cervesa, òxid i pell menstrual negra. Dansa nua sobre ossos esquerdats, plens de sang, i talls de cristalls trencats. T'emplenen el cap el sec final d'un vaixell buit mentre la gent pesca en estanys tranquils.
7.
Deliri 04:13
8.
Mans 04:03
9.
10.
Dilema 03:49

about

Vuitè àlbum de Kitsch.
Enregistrat i mesclat per Jordi Gasull.
Produït i publicat per Ariadna Records el 2003.


Videoclip Aurora:
www.youtube.com/watch?v=enqvHEW5rbw

Si el voleu en CD el podeu demanar a:
horafosca@hotmail.com

credits

released January 1, 2003

Lluís Costabella - Veu i Guitarra
Joan Pairó - Baix i Veu
Lluís Costa - Guitarra i Veu
Àngel Abad - Bateria

license

all rights reserved

tags

about

Kitsch Catalonia, Spain

Kitsch és un grup de rock fundat el 1985 a Banyoles per Lluís Costabella i Joan Pairó.

contact / help

Contact Kitsch

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Kitsch, you may also like: